2016-01-12 1268 瀏覽
同朋友慶祝生日,佢話想去間特別少少既餐廳,上網搵左呢間。 一出𨋢以為自己去錯地方想返返轉頭,因為好似一間賣衫既舖頭,行入少少先見到食野既地方。 Menu係一本書黎,都幾特別,其實係一本書夾住張紙既menu。 枱面仲有一隻隻公仔,令我諗起實驗室化驗嗰d嬰兒。每張枱既裝飾都獨一無二,佈置懷舊,就是所謂oldish吧?😂 Parma ham pizzaParma ham咸味充足,但餅底不夠脆,吃後有點乾,芝士味濃一點會更好。 卡邦尼意粉上面有一堆青草,幾特別,意粉煮得硬度適中,撈上青草有點清新的感覺,卡邦尼汁不算太濃,份量亦有點少。店內有一半地方係賣皮革製品,不過價錢偏貴,好多都過千,大慨是皮的質量很好吧,不過有點奇怪是真的有人會吃完再黎買野?同埋廚房open kitchen煮食既油煙唔會影響擺賣既毛衣? 食物不算好吃,而且有點貴,意粉過一百元,只係裝修比較特別,還是比較欣賞店主的裝飾多於食物,試過就可以了。
同朋友慶祝生日,佢話想去間特別少少既餐廳,上網搵左呢間。

Parma ham pizza

卡邦尼意粉