2021-03-30
呢間酒吧餐廳喺正彌敦道,門面都幾sharp醒;行樓梯落地庫,開始聽到音樂同埋霓虹光管,好似同地面嘅世界隔開咗咁,感覺有啲夢幻~餐廳座位都幾寬敞,如果之後限聚令再放寬,再多啲人一齊坐都唔會迫埋一齊。除咗食嘢飲嘢,鍾意露兩手可以掟鏢、有自信嘅更可以點歌唱吓,自己圍內亦可以玩吓骰盅,夠晒放鬆。先醫吓肚再慢慢吹水,我哋叫咗兩份香草秘製煎羊架。調酒師過嚟推介我哋以Margarita Cocktail配搭羊架,我哋梗係信專業意見啦~羊架用個雀籠做裝飾又幾特別,手機要食先~賣相就吸引,食落肉質都不錯,香草嘅清香同羊架香濃肉味幾平衡~呢度嘅Margarita係特別只放半邊杯邊嘅鹽,配羊架食嘅話可以由冇鹽嗰邊去飲,唔怕遮到肉味之餘,Margarita嘅檸香仲同羊架嘅肉味同香草味幾match,果然係專業推介~食物同飲品水準都不錯,第時恢復返可以有live music,相信氣氛會更好更熱鬧~