2021-02-26
好耐無一家人帶sum sum 出街, 趁放假就同左sum sum 去影家庭照, 影完家庭照之後就去咗間pet friendly 既餐廳同sum sum 去relax 下🤗呢間係九龍灣展貿嘅Chill inn係Daddy 網上搵既, 呢個有一個專有嘅位置俾狗狗開party用, 如果唔係開party就咁入去食嘢都可以, 喺呢個位置用餐就要每人order一個set, 我哋一家三口連埋sum sum 總共Order左三個餐同一個dog food😋本來我都冇對呢度嘅食物有期望, 因為有時總係覺得俾狗狗去又裝修得靚嘅地方通常都會未必好食, 但係原來呢一切都係我自己嘅誤會, 我哋叫嘅幾個餐味道都唔錯, 令我哋有喜出望外嘅感覺❤️❇️全日早餐松露蛋非常好食😋其他食物都唔錯❇️日式吉列豬扒配辛辣咖喱飯雖然話係辛辣咖喱,但係其實入口都唔算話好辣,塊吉列豬扒唔太又唔太乾,抵讚👍🏻❇️熱熔芝士酸瓜柳牛肉漢堡配薯條Burger 質素唔錯,但比較乾身,薯條新鮮我叫咗個香蕉藍苺雞肉沙律俾sum sum, 點知佢一粒藍苺都唔食😑😑醒就食晒雞肉同埋香蕉👍🏻👍🏻食飽之後佢周圍行, 行攰左仲訓左陣😛果然係好relax🐶順帶一提呢度
❇️全日早餐
松露蛋非常好食😋其他食物都唔錯
❇️日式吉列豬扒配辛辣咖喱飯
❇️熱熔芝士酸瓜柳牛肉漢堡配薯條
Burger 質素唔錯,但比較乾身,薯條新鮮
順帶一提呢度真係一個好好嘅影相地方📸如果狗狗係會有機會周圍去廁所嘅話, 餐廳有提供埋尿片同埋消毒用品俾你清潔返個地方, 作為負責任嘅狗主, 當然都要清潔好先好離開啦😊
呢度嘅職員都好有禮貌, 幫我地影相時既態度都好好👍🏻
希望遲吓疫情好返之後, 我哋可以同埋朋友and 佢哋嘅狗狗一齊喺度開party啦💝
Chill Inn
Chill inn (九龍灣)
九龍灣展貿徑1號E-Max 國際展貿中心地下21-23號舖
#dogfriendlyhk