2019-01-16 2759 瀏覽
現場環境好有氣氛,情侶話黎食坐得又舒服,食物質數都唔差再重要呢到可以散叫又得叫套餐都得香烤安格斯牛柳二人套餐 $548個牛柳炭燒味重,同埋完全做到5成熟的熟成度,最好既係廚房煮完之後有等待一陣,所以上碟時切唔會出血水。可能一般餐廳都唔會理但呢樣動作的確加以加好多分。牛柳好淋滑但個醬汁比較甜 搶走了肉味,所以小妹覺得只食牛柳都very good特濃南瓜栗米忌廉湯個湯好濃好滑,用了好多南瓜而且加了幾款豆,同市場上相比,的確用心好多法式芝士洋蔥湯洋蔥湯原來即叫即焗,上面芝士要放入焗爐焗所以等待既時間會長D。不過個湯真的太咸,如果淡味一點會更吸引沙律沙律有少少失望,因為D菜比較無咁新鮮,有部分位置已經黃黃地但不影響味道溫泉蛋煙肉芝士卡邦尼意粉蛋漿加汁卡邦尼汁食落好香蛋味加奶香味,不得不讚個意粉,麵質做得岩岩好,食落帶D煙韌,係小妹最愛的質感,份量都好足夠甜品 (另外加$43升級)原本套餐已包2客是日蛋糕但既然黎到就唔好放過叫餐廳甜點既機會,叫了類似熱香餅及窩夫的甜品,蛋香味重加埋個雪糕,又凍又熱既口感作為呢餐既終結都唔錯總括,小妹覺得餐廳的食物都幾好食,價錢雖然為中上但提供既食物都唔錯,環境又
現場環境好有氣氛,情侶話黎食坐得又舒服,
食物質數都唔差再重要呢到可以散叫又得叫套餐都得

香烤安格斯牛柳二人套餐 $548

特濃南瓜栗米忌廉湯
個湯好濃好滑,用了好多南瓜而且加了幾款豆,
同市場上相比,的確用心好多

法式芝士洋蔥湯
洋蔥湯原來即叫即焗,

沙律
沙律有少少失望,因為D菜比較無咁新鮮,
有部分位置已經黃黃地但不影響味道

溫泉蛋煙肉芝士卡邦尼意粉
蛋漿加汁卡邦尼汁食落好香蛋味加奶香味,不得不讚個意粉,

甜品 (另外加$43升級)

環境又好坐得都幾舒服,如果下次去尖沙咀又來環境靜靜地都會考慮呢間餐廳
  • 特濃南瓜粟米忌廉湯