2018-07-29
原先想試很久沒有再食的"程班長",點知休息數天,原來為了抗爭霸權欺凌。一向只行D2 一期,但錯有錯著,所以去了D2 二期,點知比我發現有台灣嘢食,仲竟然有我的至愛~芝士奶蓋綠茶,就買杯大的試吓先,再左望右望,竟然有一人套餐,但得嗰兩張枱仔和高櫈,係人經過都見到,正猶豫之際,竟然發現原來行入些小,有一個小空間,坐得比較舒服自在,就决定試埋一人套餐。~門面给人錯覺,以為只做外賣。~原來內有乾坤,可以坐低慢慢食~配菜都很多選擇~芝味奶蓋爆茶~""爆""原來係玄機,有爆炸糖在茶裹面~一人套餐選了 雞胸雞脾, 百頁豆腐,高麗菜, 鹵蛋,超好食,味濃雞滑,加$7,配了日本拉麵。意外驚喜, 啜完芝士奶之後,飲吓飲吓,發現有爆炸糖在內,好特別但芝士奶稀咗小小,奶份量又小咗D,扣了分。但都很滿意。做VIP會員後,FB Share,會有驚喜,今次係送拉麵,因為太好食,所以堂食完,再買多一盒拎走。-
~門面给人錯覺,以為只做外賣。
~原來內有乾坤,可以坐低慢慢食
~配菜都很多選擇
~芝味奶蓋爆茶~""爆""原來係玄機,有爆炸糖在茶裹面
~一人套餐
選了 雞胸雞脾, 百頁豆腐,高麗菜, 鹵蛋,
超好食,味濃雞滑,加$7,配了日本拉麵。