2022-09-16
星期四晚上全場爆滿,所以朋友話黎之前預約好啲。老闆全程自己一個multi-tasking,做曬樓面廚房教game,依然保持好招呼風趣幽默,食物水準上乘。絕對唔係咩cafe預左呃人錢果種;梗係啦,教會人開既當然有良心,對自己既出品負責任,自然會有一定既質素。羅勒海鮮螺絲粉 $119離遠已聞到好香噴噴嘅蝦,每一啖螺絲粉食落都散發住清香既羅勒香草味,仲有好多蜆肉, 老闆用少鹽少油去炒,係真正既健康好味。平時我有啲怕出面既螺絲粉質素,但係呢度係岩岩好既al dente,唔會太硬又唔會太腍,好正!第日一定要encore!韓式牛肋條 $119呢度意粉特別幼, 煙煙靭靭。跟住食牛肋條,你發現無刀用?使咩呀,牛肋條咁腍,用叉同匙羹一擘就開。瑞士汁雞翼$61香港人最愛既雞翼,又香又甜又好味, 小食梗係揀呢款啦~天氣咁熱可以嗌杯芒果沙冰,而我呢啲養生派就點左熱情果茉莉花茶,微酸開胃,仲可以添飲3次,跟餐都只係+18蚊,好抵!我哋仲+20有個田園沙律,老闆極力推介自己調配既黑醋。下次想黎試下個Party set ,聽講話過一排可能會有價格變動,要快喔~
羅勒海鮮螺絲粉 $119
韓式牛肋條 $119
瑞士汁雞翼$61
香港人最愛既雞翼,又香又甜又好味, 小食梗係揀呢款啦~