2021-05-19 12 瀏覽
搵搵下見到大角咀有呢間咁colorful嘅餐廳 門面嘅霓虹燈已經好搶眼 餐廳入面嘅枱櫈好colorful 吊燈都充滿心思❤️🧡💛💚💙💜另外,佢真係黃到金💛入面嘅佈置掛哂抗爭嘅畫🥺仲有有個counter仔賣文宣產品🥺枱上面支水仲要痴埋貼紙🇭🇰望住呢個環境不禁起雞皮了💛🍱小食拼盤 (薯條🍟、雞翼、廣島蠔🦪、魚手指) $108 🍟薯條:粗薯條 上面係芝士醬 熱到噴煙💨不過上面嘅醬會令到薯條淋 如果芝士醬係分開上就再好啲 🍗雞翼:蜜糖柚子味 3隻雞翼都沾滿左濃郁嘅蜜糖柚子汁 超 級 好 食😍酸酸甜甜嘅雞翼永遠都係最正🤤 🦪炸廣島蠔:表面炸到脆卜卜 入面熱到辣嘴同埋好Juicy 亦都唔覺有腥味😋 🐟魚手指:外面脆 入面好香鱈魚味🐟 而且仲冇油膩嘅感覺 點埋旁邊嘅沙律醬一流啊😍🇪🇸西班牙海鮮炒飯 $168西班牙海鮮炒飯係呢間分店限定款式🍛一於試試佢 飯嘅份量正正常常 但係海鮮嘅份量就好多好足料😚有蝦🦐八爪魚🐙蜆、青口、帶子,總之就係滿滿的海鮮鋪哂喺面😌飯炒得乾身 粒粒分明 不過如果可以濃味啲就更好了🥤薄荷朱古力 $36冇諗過一杯普通朱古力個賣相咁誇張 個杯仲幾靚🍦好值得影張相😆薄荷味好夠💚🍺蜜月蜂蜜
枱上面支水仲要痴埋貼紙🇭🇰望住呢個環境不禁起雞皮了💛

🍱小食拼盤 (薯條🍟、雞翼、廣島蠔🦪、魚手指) $108

🇪🇸西班牙海鮮炒飯 $168
西班牙海鮮炒飯係呢間分店限定款式🍛一於試試佢
飯嘅份量正正常常 但係海鮮嘅份量就好多好足料😚
有蝦🦐八爪魚🐙蜆、青口、帶子,總之就係滿滿的海鮮鋪哂喺面😌
飯炒得乾身 粒粒分明 不過如果可以濃味啲就更好了

🥤薄荷朱古力 $36

🍺蜜月蜂蜜酒$68
呢度有超級多本地手工啤酒揀🍻😍手工啤酒佔咗好幾頁Menu🤩全部都係本地品牌 係好支持本土嘅一間餐廳🥺
今次揀咗呢款蜜月 再仔細睇佢個樽身其實係龍眼蜂蜜啤🍯🍺飲一啖之後即刻講咗聲:好 好 飲 呀!😍完全脫離啤酒苦澀嘅一款啤酒 有少許啤酒味但又帶有蜂蜜甜味🍯好易入口 我好快就飲哂成支🤣