2018-10-09 361 瀏覽
最近成日同老婆,經網站訂枱食飯,貪有5折。尋晚又訂枱,黎呢間喺旺角頗高級嘅日本料理食飯。一進場,由經理帶埋位,兩個人坐嘅位逼到大排檔咁,唔緊要喇,我同老婆都係啲老粗,去慣大排擋。食物頗多選擇,賣相亦唔錯,但食材真係好一般,叫左碟7式刺身,七款各兩件,啱啱好。但食材真係普通,三文魚吞拿都係cheap嘢,花觸都冇,只係牡丹。金目鯛有渣,唉!壽司🍣叫左海膽同拖羅生蠔,一放上枱好有睇頭,但海膽味道好淡,唔得鮮甜。拖羅有渣。生蠔好cream,味道唔多像廣島蠔。天婦羅正常,粉槳算薄,過得去。鰻魚蛋包飯整得幾好味,鰻魚應該係大佬貨色,淋淋地,入口即散。最後要提到服務,真真衰要多多改善,經理態無禮,衰過去大排檔,可能有啲大排擋會仲好。如果用正價去食呢餐,我會揼到爆裂,5折食左720,算係咁。
最近成日同老婆,經網站訂枱食飯,貪有5折。
尋晚又訂枱,黎呢間喺旺角頗高級嘅日本料理食飯。
天婦羅正常,粉槳算薄,過得去。
刺身,海胆壽司,拖羅壽司
2018-10-08
用餐優惠