2016-06-07 206 瀏覽
夜閒人靜 飯後的時光過得特別慢消化了一整個晚飯仍然覺得有少少空虛便走到麥當當 思前想後........食太多又太過OVER食少少又可以怎麽辦??好在幾個月前買落有張「為食咭」 12蚊張好吸引!!因為買A區送B區 其實食多幾次真係乜都返晒黎若果有朋友陪同之下使用 就更加大獻親朋!!!! 開心過開心樂園餐今次買左杯新地樂 拼左兩個批 都只係$13.5無錯!!! 有時食杯雪糕送一杯麥旋風 岩晒而家夏天添呀!!!就係咁樣 買上送下 自己揀!!新地樂 可以揀可樂,無糖可樂,芬達等等我揀左無糖可樂ZERO 無他既 夜媽媽都係少甜為上 有雪糕係面都夠喇無糖可能少左份甜味 但雪糕夾佢又岩岩好 唔會過份甜不過溝埋一齊就好似差咁少少 幾滑既不過無晒雲尼拿味 得返可樂味咁啦新口味 - 菠蘿批講真 麥當奴最KEEP到既食品應該係雪糕同佢既批類熱辣辣有時間限制 拎上手仲係熱之如 外層仲係脆口 菠蘿味我其實唔係特別鐘意 但佢味道唔算好濃 夠菠蘿味而且菠蘿肉都唔少 咬落有肉 唔差既最後係蘋果批 亦係咁耐以黎其中一樣麥當奴最受歡迎既出品之一我諗佢都係最長壽既產品之一黎雖然有肉桂味 但我偏偏就係鐘意佢呢隻味 咁先可以代
夜閒人靜 飯後的時光過得特別慢
消化了一整個晚飯仍然覺得有少少空虛
便走到麥當當 思前想後........食太多又太過OVER
食少少又可以怎麽辦??
zero新地樂
好在幾個月前買落有張「為食咭」 12蚊張好吸引!!
因為買A區送B區 其實食多幾次真係乜都返晒黎

今次買左杯新地樂 拼左兩個批 都只係$13.5
就係咁樣 買上送下 自己揀!!

新地樂 可以揀可樂,無糖可樂,芬達等等
無糖可能少左份甜味 但雪糕夾佢又岩岩好 唔會過份甜
菠蘿味我其實唔係特別鐘意 但佢味道唔算好濃 夠菠蘿味
而且菠蘿肉都唔少 咬落有肉 唔差既
最後係蘋果批 亦係咁耐以黎其中一樣麥當奴最受歡迎既出品之一
我諗佢都係最長壽既產品之一黎
雖然有肉桂味 但我偏偏就係鐘意佢呢隻味 咁先可以代表到蘋果批
果肉熱辣辣流出黎 爽口又大粒 童年的感覺!!

如果鐘意食雪糕 我覺得不妨買返張 我都買左好多次 賺返晒!!
2016-06-05
$13.5 (宵夜)