2024-03-25 34 瀏覽
係網上見到有人推薦銅鑼灣《強小亭》,話食物新鮮、環境優雅,帶媽子去試下個Tea Set❗️蘭🪻有8樣嘢食,每樣都好好食✅野菜沙津融合了新鮮蔬菜的甜美和微酸的醋味,十分開胃。接著係和牛壽司有豐富的口感和鮮美的肉汁,吞拿魚壽司鮮嫩多汁,令我停唔到口😚好中意個日式煮和牛肉,口感細膩,配上牛汁,簡直一流🤩而赤身十分新鮮,有滿滿的滿足感。薯角好酥脆,水雲個獨特嘅黏滑口感🈵同吉列和牛的柔嫩口感,為整個Set劃下完美的句點🔆蓮🪷同樣有野菜沙津、和牛壽司和吞拿魚壽司🍱同樣令我哋大讚😬此外,日式燒賣係白色外皮,包住豐富嘅餡料,不得了🫨赤身的鮮美口感也讓人回味無窮。薯角外脆內軟,真的好棒的食感,水雲的黏滑口感,則為這個套餐增添了一絲清涼感。我同媽子都食到舔舔脷!