2019-07-17
位於佐敦嘅高級日本料理餐廳,誠意推介。1️⃣灸燒和牛壽司:即點即做,有得睇壽司師傅燒,燒得岩岩好,真係好香,食得出係好有質素嘅和牛,滿足感大爆發呀😀😍。大家食果時小心燙口呀!2️⃣活鰻魚壽司:好新鮮,外層香脆,肉質好嫩,油脂豐脥,鍾意食鰻魚嘅你一定要試下啦。3️⃣蟹籽沙律:沙律口感好清新又開胃,配埋酸酸甜甜嘅sauce😍 仲有好多幼幼青瓜絲,蟹籽咬落有種卜卜脆嘅感覺。4️⃣水信玄餅:呢個係額外送嘅。外型半透明狀、晶瑩剔透,非常夢幻,口感又滑又彈,加埋黃豆粉同黑糖就唔會太淡,甜得黎唔會太膩。 💡值得一提係呢度服務質素係無得彈,態度超親切,有禮貌同埋會細心咁講解食物背景。💡有唔同種類嘅位,吧枱、卡位(一邊食一邊欣賞師傅手勢)、廂房。💡裝潢好優雅,有日本風。燈光柔和,有情調。枱同枱之間唔會好迫,坐得好舒服。