2017-02-13 925 瀏覽
朋友在名城嘅新居入伙,大伙兒當然要上去踩場la~大圍其實應該好多野食,不過大家都懶得移動,於是今晚搵咗Food Panda幫手Food Panda有好多餐廳揀,我哋決定試下豬屋。為咗方便,我哋一人揀咗一便當。便當都有好多選擇!左諗右諗,終於揀咗四款!每個便當仲可以揀唔要咖喱飯,改要燒汁/滑蛋汁飯,或者烏冬。然後安坐家中半個鐘,d食物就到喇!一打開啲包裝,大家都有啲驚喜,似模似樣喎和歌山便當,三隻大蝦好夠分量,而且新鮮又夠味!秋田便當,呢個分量少d, 不過加埋加州卷, 都幾夠飽!沖繩便當,魚生有三文魚、甜蝦同埋帶子,份量唔算好多,但都幾好味!嗰件吉列千層芝心豬扒好正,好多熱溶了的芝士,啱哂我呢個芝士控呢個奈良便當就普普通通啦,無乜特別。整體啲飯係有啲淋,不過以外賣來講,食物嚟到嘅時候仲係熱辣辣,又有個便當外賣盒,d食物放得整整齊齊,絕對算係優質外賣啦
朋友在名城嘅新居入伙,大伙兒當然要上去踩場la~

左諗右諗,終於揀咗四款!
每個便當仲可以揀唔要咖喱飯,改要燒汁/滑蛋汁飯,或者烏冬。
然後安坐家中半個鐘,d食物就到喇!
一打開啲包裝,大家都有啲驚喜,似模似樣喎
和歌山便當
和歌山便當,三隻大蝦好夠分量,而且新鮮又夠味!
秋田便當
秋田便當,呢個分量少d, 不過加埋加州卷, 都幾夠飽!
沖繩便當
奈良便當
呢個奈良便當就普普通通啦,無乜特別。

2017-02-12
30 分鐘 (外賣送餐)
和歌山便當
沖繩便當