2021-01-11
拉開一道老舊唐樓鐵閘直上一層🚪,好似離開現代香港,時光倒流到八九十年代。皆因老二花廳保留懷舊綠白格仔地磚,放滿富有年代感嘅裝飾🪆。牆身畫左幾個幽默玩味嘅名人肖像,連復古窗花都別出心裁,係呢到除左食物好食,仲好玩! ————————————————👅迷你肉醬扁意粉👍🏻肉醬味道唔錯,鍾意可以掛多啲汁醬嘅扁意粉🍝,點少得烤焗過嘅芝士~迷你size岩曬唔想太飽又過下口癮👅蜜糖雞翼拼薯條👍🏻 蜜糖雞翼金黃,裹上一層甜蜜蜜蜜糖,粗身薯條炸到外脆內軟🍟,下午茶邪惡配搭~👅溶岩朱古力蛋糕配雪糕($70)👍🏻 碟上用朱古力寫左店名Loyi,朱古力蛋糕質感濕潤,有啲似心太軟🍫,配雲呢拿雪糕,冷熱口感交錯,我個心有啲溶化啦~👅鮮奶咖啡($42)————————————————🚩總結:有質素又有良心💛,諗唔到有咩理由唔支持喎————————————————🌟注意:留意返轉左新menu無左下午茶🙈疫情期間暫時只開星期六、日12:00-18:00,詳情請參考餐廳Instagram
👅迷你肉醬扁意粉
👅蜜糖雞翼拼薯條
👅溶岩朱古力蛋糕配雪糕($70)
👅鮮奶咖啡($42)
————————————————
🚩總結:有質素又有良心💛,諗唔到有咩理由唔支持喎
————————————————
查看之前的留言 ()