Café Circles

餐廳: Café Circles
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
資訊:

資訊:

2018-10-02 208 瀏覽
好難得喺荃灣可以搵到好食嘅自助餐,喺如心酒店9樓呢度有間Cafe Circles,佢提供自助午餐同自助晚餐,價錢都幾經濟,而且質素好唔錯。咖啡閣好大好光鮮,而且樓底好高,令人食得好舒暢好悠閒。出邊嘅沙律吧好有睇頭,咩類型既菜都有,包括紅菜頭、泰式鳳爪、薯仔沙律、柚子沙律、罐頭粟米條、螺絲粉同彩色青椒,真係包羅萬有,再加埋意大利汁,入口清爽而且酸酸甜甜,鳳爪又唔會太辣,啲軟骨都好好食。最難得係有得食粟米條,因為出邊啲沙律吧都好少見,雖然細細個成日食,但係一般出面都少用呢種食材。食完沙律食啲主菜,食到佢啲蝦好新鮮!而且啲肉唔會霉,可能對出係海同埋隔離有街市入貨都比較方便,哈哈!所以一連我都食咗五六隻。另外出邊仲有大廚親身切左塊豬髀比我食,佢話豬髀點解咁好食係因為裏便有唔同嘅餡料,其中包括煙肉、芥蘭、午餐肉等等去做成,所以口感獨一無二,喺出邊唔會食得到,就算你有幾飽都有胃口食得晒。除此之外廚師仲會整個鐵板燒比你嘆,你只要擺低自己所屬嘅枱號喺counter,就會有專人為你親自遞上。裏邊有雞,有牛,仲有洋蔥炒成嘅鐵板烏冬,燒得好香口而且好惹味!食到凍冰冰不妨考慮一下。最後要講埋佢有無限任飲,飲料

咖啡閣好大好光鮮,而且樓底好高,

最後要講埋佢有無限任飲,飲料包括橙汁、蘋果、咖啡、奶茶、檸水同檸茶。而且仲有任食哈根大師,有三隻口味俾你揀,加埋自製嘅Pancake,一冷一熱,甜得心花怒放。

2018-09-29