餐廳: 稻香 (德福廣場2期)
資訊:

2022-01-25 1276 瀏覽
今晚稻香勁多人排隊呀,人山人海👩🏻‍🤝‍👨🏼👩🏼‍🤝‍👩🏻🧍🏼🧍🏾‍♀️,可能1蚊羊腩煲實在太划算!叫左羊腩煲之後,火鍋配料仲有半價,真係好吸引呀!我地排隊都排左成45分鐘。入去環境寬敞明亮,仲有偏廳,都幾大,座位有圓枱或廂座。好彩都幾好食,無令我失望。一坐低已經有職員問我地係咪要羊腩煲。當然,我地梗係叫左羊腩煲啦,之後仲有象拔蚌、蔬菜籃、蝦滑🦐同苕粉🍜等火煱🍲配料。羊🐃腩煲黎到真係香噴噴呀,雖然只係1蚊,但有平時百幾蚊既質素。入面有約8件羊腩件,之後仲有枝竹、冬菇🍄、秀珍菇同蔥,羊腩炆得好腍而且好入味,枝竹吸埋啲汁,一個字,正👍🏻👍🏻!苕粉都幾爽滑,蝦🦐滑新鮮,象拔蚌略為腥少少🤏。

苕粉都幾爽滑,
蝦🦐滑新鮮,
象拔蚌略為腥少少🤏。
羊腩煲
雜菜籃
苕粉
蝦滑
象拔蚌
2021-10-30
45 分鐘 (堂食)
羊腩煲
雜菜籃