2014-07-17 1409 瀏覽
本身行去同一條街既西餐廳, 點之行過呢一間CAFE外面門口睇左MENU 都OK 就入左去喇.MENU 就包SALAD, 餐湯,MAIN COURSE, 甜品,餐飲SALAD: black truffle egg salad+ salmonSOUP: 南瓜CREAM SOUP + GARLIC BREADMAIN COURSE: Black truffle,mushroom, olive oil fried pasta炒得幾惹味,味道好夠, 雖然油左少少, 但都唔少TRUFFLEprawn,black truffle risotto大蝦普通,都好大隻. waitress 好nice,仲俾埋隻碟我地放蝦殼risotto 味道不錯, 男友覺得飯硬左少少.但我覺得正常! TRUFFLE 味道好夠最後仲有加$20 既心太軟餐廳仲好NICE 仲可以幫我地寫埋HAPPY BIRTHDAY 甜品: 加$20 心太軟, 跟餐:CHOCOLATE MOUSSE餐飲: 凍飲仲唔洗加$OVERALL 都好好, 店員好NICE, 環境人多就靜靜地都幾好.埋單仲唔加1, 不過要比CASH.食到好飽.都係$306
本身行去同一條街既西餐廳, 點之行過呢一間CAFE
外面門口睇左MENU 都OK 就入左去喇.

MAIN COURSE:

prawn,black truffle risotto

最後仲有加$20 既心太軟

餐飲: 凍飲仲唔洗加$

埋單仲唔加1, 不過要比CASH.
食到好飽.都係$306 埋單,,,好抵!!!
2014-07-16
生日