2022-10-28
每日淨係識得忙,有時放工都要識得放鬆下,食飯之餘又有得chill返兩杯,適逢就到萬聖節🎃店內佈滿哂萬聖節裝飾好有氣氛👻💀🔸脆皮鴨胸🦆🥓·明太子忌廉·意大利粉🍝鴨胸好香好厚肉,明太子汁好濃好creamy😌 份量岩岩好👍🏻🔹香蒸紐西蘭羊架🍖·薯菜🥔我食羊就最緊要夠羶,呢度既羊架好岩我口味,鍾意食羊既一定會鍾意,但就略嫌唔夠淋身,連薯菜都食到羶味😋🔸啤酒漿炸洋蔥圈🧅份量都唔少既小食,餸酒談心岩哂😝🔹Abbey Garden🍹(Gin, Lavender , Rose🌹, Lychee, Lemon🍋) 甜甜果香,荔枝味好清新,酒味唔會太濃好易入口,而且淡淡粉紅賣相一流,少女心出哂黎😍岩哂女士們✨🔸Long Island Iced Tea🍹(Vodka🥃, Gin, Rum, Tequila, Triple Sec, Lemon🍋 , Coke)飲到Vodka好出,相對濃啲既cocktail🫣
🔸脆皮鴨胸🦆🥓·明太子忌廉·意大利粉🍝
🔹香蒸紐西蘭羊架🍖·薯菜🥔
🔸啤酒漿炸洋蔥圈🧅
份量都唔少既小食,餸酒談心岩哂😝
🔹Abbey Garden🍹
🔸Long Island Iced Tea🍹
飲到Vodka好出,相對濃啲既cocktail🫣