2017-07-15 300 瀏覽
樓上舖既餐廳好靠口碑, 呢一間樓上自家餐廳 ,正正就是友人品嚐過後覺得質素唔錯所以推薦畀我呢度並沒有金碧輝煌嘅千萬豪裝但類似家庭式既佈置反而自自在在份外覺得有親切感雖然呢度 規模唔算好大, 但食物嘅選擇又唔少喎價錢方面有平有貴 豐儉由人餐具也幾有特色意式肉丸意大利粉, 意大利粉好爽口唔會太淋亦唔會太硬, 醬汁酸中帶甜味道唔錯,肉丸無雪藏味處理得幾好呢個煙三文魚牛肝菌意大利飯,賣相相當唔錯,醬汁和飯調配得啱啱好,濃味得黎又唔會太咸, 煙三文魚放置到好似一朵玫瑰 咁靚幾乎唔捨得拆散嚟食,食落煙燻三文魚嘅味道幾重幾好味, 食呢個飯好有西方食物嘅感覺至於呢一碟薯條,真係好重薯仔味, 炸到金黃鬆脆, 據我所知係冇落鹽但已經係好夠味, 熱辣辣脆卜卜好好食呢度除咗出品幾好之外, 就連飲品都非常有水準, 幾款唔同嘅水果沙冰水果味好重好濃咁熱既天氣飲一啖真係透心涼又好味!總結呢一餐水準相當唔錯,怪不得口碑咁好, 我都會將呢間餐廳 推介俾我的親友. 分享咁好嘅美食畀佢哋!

呢度並沒有金碧輝煌嘅千萬豪裝

但類似家庭式既佈置反而自自在在份外覺得有親切感

雖然呢度 規模唔算好大, 但食物嘅選擇又唔少喎

價錢方面有平有貴 豐儉由人

餐具也幾有特色