2023-03-03
📍最近經開灣仔見到呢間好有外國風情嘅漢寶包店🍔佢地用咗好醒神嘅綠色做主色🍏充滿住陽光嘅感覺🌞加上餐廳用落地大玻璃嘅設計🌈令整體感覺都非常之relax☘️假日又多個好去處嚕🥳🥳🍔N+ Classics with Bacon $95🐂呢度漢堡包.真係超大個呀😍安格斯牛肉肉質保留住牛肉嘅香味💯柔嫩又多汁🔥油脂分布仲好平均添😋漢寶飽口感外面軟綿綿又🈶️質感❤️外脆鬆軟💯整體味道好啱我🥳唔錯呢👍🍔N+ Limited Truffle Burger $100🐂另一個我就order左呢個松露漢寶包✅呢松露漢寶好香松露味食落口感唔會覺得膩😋牛肉有肉汁💯口感超juicy👍啖啖滋味😍好推介呀🥳🥳🍟Crispy Fries $30🌈超大份嘅薯條🍟新鮮炸岀黎又香又脆🔥呢個配homemade BBQ醬汁就超惹味喇🥳🍟Wedge Cut $30🌈另一個角切嘅薯條更加有口感🔥我自己就比較喜歡呢個wedge cut喇💯配埋我最愛嘅honey mustard醬汁😋超滿足呢🥳🧋N+ Sparkling Lemonade $36🌈我平時都好喜歡飲sparkling water💧呢杯Sparkling Lemonade係呢度嘅s
🍔N+ Classics with Bacon $95
🍟Crispy Fries $30
🍟Wedge Cut $30
🧋N+ Sparkling Lemonade $36
🌈我平時都好喜歡飲sparkling water💧呢杯Sparkling Lemonade係呢度嘅signature drink👍啖啖檸香澎湃🍋飲完成口都充滿住檸檬嘅清新😍同Wedge Cut 一齊食真係🈚️🉐️輸呀💯
☕️Hot Tea Earl Greg $25