2022-05-25
龍蝦八鮮木桶丼配鯛魚湯 非叫莫屬🥺龍蝦、鮑魚、魷魚(?)、海膽、 魚子、角切三文魚、吞拿魚、多到唔記得仲有咩喇🤣🤣🤣樣樣都hohoho鮮甜!另外配有鯛魚湯,飲一啖鮮甜到呢~倒落鋪天蓋地水產下面嘅飯撈勻嚟食,正!日本產A5和牛海膽他他 個名好長……正正符合呢道小食的味道😝一啖一件每啖都衝擊住味蕾,濃郁牛肉味非A5和牛莫屬,甜甜的海膽恰巧中和返❤️忌廉球炸薯條 薯條係即叫即炸,配搭凍冰冰的忌廉醬,好大對比🦵🏻留意到薯條上灑有味粉,份量唔多唔會搶走主角忌廉的味道炸櫻花蝦豆腐 It’s amazing!!!🥹凍豆腐上高放幾粒櫻花蝦就食得多,今次餐廳用成千上萬隻櫻花蝦包裹住嫰滑豆腐嚟炸,實在太好味道🤩🤩🤩本身櫻花蝦蝦味獨特,與眾蝦不同,今次咁炸法令到蝦味更上一層樓,蝦蝦蝦🥲蟹田羅燒 蟹肉蟹膏蔥花蛋蛋溝埋一齊,配多士一齊食,夾到無倫呀。蜜桃烏龍熊茶 熊仔造型冰 好qq 味道還好啦🤣🤣個人覺得有啲甜北海道士多啤梨牛乳乳酸 士多啤梨牛乳乳酸分層明顯 都ok啊👍🏻
龍蝦八鮮木桶丼配鯛魚湯
日本產A5和牛海膽他他
忌廉球炸薯條
炸櫻花蝦豆腐
蟹田羅燒
蟹肉蟹膏蔥花蛋蛋溝埋一齊,配多士一齊食,夾到無倫呀。
蜜桃烏龍熊茶
熊仔造型冰 好qq 味道還好啦🤣🤣個人覺得有啲甜