2024-10-22 1054 瀏覽
第一次見到個門面,好特別,好想入去。入到去,吸引到我的是冰粉區,後來發現每位只加 $9就可以無限食🥣之後點了以下好嘢食🤤醬香味烤魚 $298今次食寧波魚,大骨無微刺,啖啖肉。平日吃烤魚必定點辣,但朋友不能吃辣,好開心今次有醬香烤魚,可以免麻免辣👍🏻我朋友就讚條魚好滑,醬汁和魚好夾,完全贊成👍🏻味道好夾,魚又滑,醬汁微甜,好好味🤤不嗜辣,真的要試。 爆醬鴛鴦糍粑 $58好煙韌好味道,最緊要甜度剛好,不太甜。原來朋友未吃過糍粑,今次一試就愛上👍🏻惊天勾魂鹵味天團 $68一碟包含多款,雞翼尖、鵪鶉蛋、海帶,都好好咬口,下次必點👍🏻海陸空把把燒天團 $68入面有三款食物,最喜歡的雞軟骨和魷魚鬚已經諗定下次食乜嘢我下次要試午餐新品😍醬香魚柳烤魚醬一人餐 & 香魚柳魚一人餐 ,太抵$98! 仲可以包埋五常大米同無限探索冰粉區~~My Favourite 🤩 #四圍開心食 #探魚香港 #觀塘美食醬香味烤魚 $298今次食寧波魚,大骨無微刺,啖啖肉。平日吃烤魚必定點辣,但朋友不能吃辣,好開心今次有醬香烤魚,可以免麻免辣👍🏻我朋友就讚條魚好滑,醬汁和魚好夾,完全贊成👍🏻味道好夾,魚又滑,醬汁微甜,好好味
第一次見到個門面,好特別,好想入去。

之後點了以下好嘢食🤤
醬香味烤魚 $298

爆醬鴛鴦糍粑 $58

惊天勾魂鹵味天團 $68

海陸空把把燒天團 $68
入面有三款食物,最喜歡的雞軟骨和魷魚鬚

已經諗定下次食乜嘢
我下次要試午餐新品😍
醬香魚柳烤魚醬一人餐 & 香魚柳魚一人餐 ,太抵$98!

#四圍開心食 #探魚香港 #觀塘美食醬香味烤魚 $298
我朋友就讚條魚好滑,醬汁和魚好夾,完全贊成👍🏻味道好夾,魚又滑,醬汁微甜,好好味🤤不嗜辣,真的要試。 超大碟!!!

爆醬鴛鴦糍粑 $58

惊天勾魂鹵味天團 $68
一碟包含多款,有雞翼尖、海帶、鵪鶉蛋、另外兩款是什麼,不過好好咬口,下次必點

海陸空把把燒天團 $68
入面有三款食物,最喜歡的雞軟骨和魷魚鬚

已經諗定下次食乜嘢
我下次要試午餐新品😍
醬香魚柳烤魚醬一人餐 & 香魚柳魚一人餐 ,太抵$98!
2024-10-16
下午茶