對Transformer無感嘅我,其實喺佢啱啱開張嘅時候食過一次,當時真心大失所望,覺得用接近$300食兩個味道一般嘅burger簡直太唔抵。最近經過見到佢做$40起嘅lunch set,終於比多次機會佢,竟然有驚喜~👉🏼香辣海鮮意粉($50)可選辣同唔辣,但辣真係超過咗譚仔嘅5小辣,佢都幾多辣椒粒,但又真係幾香辣下,食開10小辣嘅我食完條脷同個嘴都麻咗🥵海鮮有魷魚同3隻蝦,啲蝦大隻得嚟彈牙唔死實無雪味,魷魚都係大大條,唔錯,只係意粉嘅份量有啲少,食完其實有啲快肚餓🤣值得一提個環境,啲燈光突然會變色同埋有音效,好似突然置身喺迪迪尼嘅餐廳😂喺銅鑼灣幾難食到呢個氣氛~📍Transformers The ARK銅鑼灣羅素街38號金朝陽中心地舖至1樓A&B號舖✨如果想加餐飲,雪糕或餐湯,就要加$10,想加特飲就要加$20~同埋啲餐具好實淨,值得一讚🥳

👉🏼香辣海鮮意粉($50)

📍Transformers The ARK
銅鑼灣羅素街38號金朝陽中心地舖至1樓A&B號舖