2008-06-01
話說星期六想食PIZZA,上網找最後得PIZZA BOX同PIZZA HUT,工友話記得PIZZA BOX有過不愉快經歷,最後都係PIZZA HUT穩陣﹗叫左個星期一至日套餐PIZZA選了錦繡大會、小食就要左繁星雞塊拼魚圈,再加多個菠菜雞皇意粉,好鬼多野食﹗先要讚一樣野就係我打完電話之後二十分鐘個速遞員已經企左0係門口,真係估唔到咁快,尤記得當年點完之後成個鐘都未有得食打去三吹四請先到達,呢個高速既服務真係好左好多﹗個小食繁星雞塊0個粒星講真佢唔講我都唔知佢係雞來﹗不過唔知點解食家十分喜愛,工友完一件又一件,仲話幾好味添﹗意粉食落好香忌廉味,雞肉都幾多仲好滑添,味道不錯呀﹗加多左十五蚊要左個田園沙律,我自己成個食哂,又多菠蘿又多粟米,兩樣都係我的最愛呢﹗好味道﹗主角PIZZA要左薄批,夠脆又夠熱﹗咬落芝士仲係好鬆軟的,一點也不像是外賣食物﹗好滿意﹗埋單$164,一人八十蚊左右,唔算太貴吧﹗食得很飽呢﹗PIZZA HUT好似0的食物好了很多,可能最緊要的根本問題都係新鮮,新鮮就咩都好食﹗
叫左個星期一至日套餐
意粉食落好香忌廉味,雞肉都幾多仲好滑添,味道不錯呀﹗
埋單$164,一人八十蚊左右,唔算太貴吧﹗食得很飽呢﹗