2016-01-29 473 瀏覽
今晚口痕想食下甜品,行過見到呢間甜品舖,其實好而之前都食過,但上次食完覺得麻麻地所以隔左一段時間無食,今次行過見咁耐無食過就食多次啦 ! 由於係宵夜時間,所以都幾多人,好彩佢仲有二樓,上到去d位都唔算話好迫,而我地都好快手咁叫左野食特濃朱古力慕絲:揀左朱古力雪糕,而且仲有d脆脆同綿花糖,材料都幾豐富,而個慕絲亦都好滑身,朱古力味幾濃郁,唔係一味死甜,食完都唔會覺得好流朱古力oreo麵包磚:幾大份,有兩層,差d食唔哂,麵包有烘過,有d牛油同蜜糖,幾好食,都係有球雪糕,而個麵包磚好大部分都係cream,所以好滯,個cream雖然唔係難食,但亦無乜特別,所以我覺得個cream個味道可以整得特別d,話哂成個麵包都係撈d cream食,同埋有番多少少配料會更好總括而言係比上次有進步,亦都可以更好,而且menu上仲有d窩天三文治呢d特別野,希望下次再黎食會再好食d!