2024-08-05
火鍋真係食得多有雪藏蟹嘅火鍋真係第一次食!嗰次朋友講開食火鍋介紹咗我去旺角瓊華商場嘅一鍋堂, 佢話係一間非一般嘅火鍋店, 所以我決定同我好朋友去慶祝生日.一入到火鍋店感覺上好寬敞座位好寬闊, 之後店員就介紹我哋揀返餐牌內嘅火鍋套餐及湯底, 湯底都有好多選擇, 食物都有好多款式, 飲品更加唔使講多到眼花繚亂.之後我哋就揀咗一個雪藏蟹黑胡椒火鍋湯底, 個套餐仲包埋好多新鮮嘅海鮮, 佢除咗有花茶, 紙包, 罐裝飲品之外, 仲有汽水同啤酒添飲服務, 兼且有Da Dino幾款雪糕口味任食, 特別有豆腐雪芭, 雲呢拿, 荔枝及朱古力口味, 以供唔同口味嘅你!食後感覺性價比高兩個人連加一都唔使$600蚊真係值得推介, 埋單兩個人加埋只係$568, $600蚊仲有找, 未試過呢間火鍋嘅朋友仔真係要快啲去試下啦!