2021-04-25 696 瀏覽
當日同朋友小聚, 咁就係ig上面見到人哋推介話呢間嘢好好食諗住一試😂 兩個人咁就點咗茄汁辣肉腸意粉(咁上下啦個名),川味芫茜意粉同黑松露炸薯條。 當日係同朋友平日去嘅咁其實都坐咗好耐, 佢哋又唔會話趕你走呀,總之就你當係好似coffee shop咁樣1.茄汁辣肉腸意粉整體中規中矩, 冇乜話好大surprise, 正常發揮2.川味芫茜意粉呢個就係見到人哋極力推介,呢個真心有驚喜, 清清淡淡,味道一流!茜控人士一定要試, 網上嘅相係啲芫茜冇咁多嘅, 拎到埋嚟嘅時候係爆茜,好好好好好正3.黑松露炸薯條薯條都係新鮮滾熱辣出嚟嘅 一樣都係正常發揮,配有兩款醬汁畀你選擇整體感覺:佢係一間小店,咁人手唔會話好,每樣嘢都係一整完就即刻攞出嚟, 保持返食物質素

1.茄汁辣肉腸意粉
整體中規中矩, 冇乜話好大surprise, 正常發揮

2.川味芫茜意粉

3.黑松露炸薯條

整體感覺:
2021-04-08
15 分鐘 (堂食)
  • 川味芫茜意粉