2015-09-09 480 瀏覽
等男朋友放工一齊dinner! 剛剛好係深水埗就openrice search一下附近有咩食啦。估唔到西九龍都有間有水準既cafe! 因為無預計到甘好食,所以無影到相! 我同男朋友本身諗住是但食,叫左個handmade burger, 南瓜蟹肉意粉,抄雜菇。特別推介南瓜蟹肉意粉! 我相信大家都食過好多得d蟹肉係面但無蟹味既意粉。呢間Cafe做得好好,一啖已經成陣蟹味係個口入面喇! 另外個burger都好好食,唯獨我個人比較鍾意件漢堡扒熟d....始終唔知係咩野牛撈埋一齊嘛。佢地個薯條係連薯皮的,再加上一d辣粉更加好味! 另外個雜茹好有牛油香味,但就真係太多油了XD樣樣都好好食呀! 我會再黎咖! 下次想試下佢地個pancake甜品! 好似好吸引甘!

• 南瓜蟹肉意粉