2019-11-26
朋友住呢頭,過黎搵佢順便食個TEA,佢話呢間CAFÉ係附近難得有嘅西式餐廳(沿途行過去呢間CAFE好似見係茶餐廳多),所以就同我過黎TEA TEA舖頭嘅木系復古裝修幾靚,不過因為間店唔大,我地星期六下午兩點幾去食就要等半個鐘左右😃我地見係屋村入面的小CAFÉ,原本對食物質素都冇太高嘅expectation,但原來D野食唔單止賣相唔錯,味道都幾有水準,好有驚喜值得一試啊朋友叫左一個西班牙豬意粉,而我就叫左蟹肉法包,法包超脆,蟹肉又唔會咸度適中,配嘅忌廉醬油燒汁(唔記得個名Exactly係咩)甜甜地,成件事岩晒雖然呢度嘅食物選擇唔多(好似每個時段得5-6款左右,而且其中一款係All Day Breakfast),但好味又睇得就夠晒啦