2023-11-07
星期日同朋友一齊去肉肉烏冬食lunch😆大約2點去到見到人龍都頗長有超過10個人排緊 然後其中一個招牌芝士烏冬已經售罄,所以如果大家想試記得要早少少到同望清楚門口menu有無貼住notice啦~我地等咗20分鐘左右就入到去~不過係我哋入去之後 就無咗人龍啦😂門口有大張menu~可以單點烏冬或者叫套餐,套餐+$30左右 多一款小食加一款野飲,種類都好多樣化👍我就揀咗壽喜燒安格斯牛肉烏冬配天婦羅拼盤 支裝可樂。雖然見個湯鍋比想像中細 但湯同烏冬分量都足夠 唔怕唔夠食~壽喜燒同牛肉片調味都偏濃 適合重口味人士🤩天婦羅新鮮炸起 熱辣辣上 粉漿唔會過厚 推薦一試🤗🤗店員服務質素亦非常好 見到我哋已經食晒烏冬就主動幫忙加柚子上湯落鍋入面 清清地飲兩啖可以解膩 幾特別😋😋而且唔使額外加錢架🤣支裝汽水壽喜燒安格斯牛肉烏冬天婦羅拼盤整體食物質素同性價比都唔錯😆😆同朋友食到飽飽🤭雖然排咗陣隊同差啲被人龍嚇退😂😂不過我認為係值得一試嘅😋
門口有大張menu~
支裝汽水
壽喜燒安格斯牛肉烏冬