2021-12-06
瘋狂食串燒嘅季節😂去左尖沙咀食串燒,飲下啤酒當係同同事happy hour 😇 選擇左位於亞士厘道嘅上樓串燒店🍢 入面都唔算好大,但全部high chair ,感覺都唔會好焗促。油煙味唔重,抽風做得幾好🤟🏻🍴鹽燒安格斯牛柳粒🍴略嫌有少少薄,但牛肉好稔,落咗孜然粉,好惹味🙌🏻🍴 香燒金菇牛肉卷🍴好大卷!好抵食,燒得唔會好燶😍但又有牛嘅香味😋🍴 雞泡魚乾🍴望落去好似好黑,但係食落好好食,黑係因為落左調味料,而唔係燒黑嘅😊🍴燒日本珍寶帆立貝🍴真心大粒,正常熟左會縮細,但佢都好似長州大魚蛋咁😁都不過不失🍴 黃金薯條🍴重量級,極級大份!兩個人食唔哂,送酒一流👍🏻每條薯條嘅蛋黃都平均分佈,真心好食,推介👍🏻🍴微辣肉碎原燒茄子🍴超大份,感覺唔辣,可以另外加辣粉,下次建議可以試下爆蒜果隻🙌🏻🍴牛油粟米🍴好甜!而且好大份,有4件,今晚食粟米都食到好飽😆我地兩個女仔食左以上嘅再加一人一杯啤酒,埋單大概600蚊,性價比唔算高,但如果係去happy hour 再有野食嘅,呢個價錢算ok 😌
🍴鹽燒安格斯牛柳粒🍴
略嫌有少少薄,但牛肉好稔,落咗孜然粉,好惹味🙌🏻
🍴 香燒金菇牛肉卷🍴
好大卷!好抵食,燒得唔會好燶😍但又有牛嘅香味😋
🍴 雞泡魚乾🍴
🍴燒日本珍寶帆立貝🍴