2022-02-10
呢排冇得堂食就唯有買外賣啦😂😂今次同朋友去左佐敦呢間好包度買雞翼包食🥰🥰因為真心好有驚喜,所以即刻要分享俾大家香蒜椒鹽無骨雞翼包($40)呢款雞翼包食落真心好惹味👍🏻因為佢嘅雞翼表面真係有好多香蒜👍🏻而且食落都幾有椒鹽味😍加上佢上面仲有沙律醬同啲雞翼好嫩滑多汁👍🏻食落又香又嫩,超正👏而且最驚喜係佢用ciabatta 黎整,個包食落外脆內軟,真心好味青咖喱無骨雞翼包($40)呢款真係要大力推薦俾鍾意食青咖喱嘅人👍🏻佢嘅包一樣係用ciabatta,所以淨係食包都覺得好香☺️而佢嘅雞翼一樣都好嫩好滑👍🏻但呢個最值得讚嘅係佢嘅青咖喱醬😍佢真心夠曬香咖喱味👍🏻又有少少辣🥰配埋包同雞翼真心惹味另外,我哋仲加左飲品😂佢嘅飲品都唔錯,菊花蜜好清甜解渴👍🏻西柚氣泡飲又好清爽酸甜❤️都好值得去試下
香蒜椒鹽無骨雞翼包($40)
青咖喱無骨雞翼包($40)