2024-06-25 986 瀏覽
返工每日都經過,由於朝早未開舖都冇為意有間麵館響度!今晚又難得有機會食自己,見三個食評都like,一於去馬🍜! 本以為呢個位置偏僻唔多人!原來唔係😳!到門口已經見到坐滿晒. 要個服務員讓個位俾我☺️。一坐低就有個飯類餐牌. 嘩!「大碗滑蛋叉燒飯」「台南肉燥飯」…全部係我至愛😍🥹。可惜我目標係車仔麵。响我心目中,理想嘅車仔麵離唔開幾樣主打. 係食神中提到嘅豬大腸/蘿白/咖喱魚蛋.我就點咗以上三款加份豬手,而比較特別嘅係佢有狗仔粉俾你揀. 咁就試試再加埋咖喱汁!我走咗蔥睇落去賣相唔係咁好😅!食落竟然有驚起😊當中比較出色係蘿白夠腍夠甜入味又冇渣,咖喱魚蛋係些粉大粒嗰隻入曬咖喱味又彈牙!豬腸/豬手都好食不過較普通!到埋單連枝豆漿都只係60蚊,性價比計,我覺得好食抵食…👍🏻👍🏻下次要試吓佢啲飯類套餐
2024-06-25
  • 咖喱魚蛋