2022-09-17 474 瀏覽
同老公睇戲🎬前,食一個美味晚餐,慶祝拍拖👫紀念日😻⋯⋯其實里間餐廳,之前已經想去,因為見到佢門口啲pizza 相好似好正感🤤⋯⋯但每次經過都好多人排隊,所以都無機會食🫠因緣際會下,當日放工同老公經過,竟然無咩人排隊,又就到時間,所以就立即walk in😎入到餐廳,睇過menu ,有好多款都好想試🤤不過因為得兩個人,怕叫得太多食唔曬,所以最後都係叫左個pizza 同意粉就算⋯⋯🤭先講pizza ,我哋加左錢要芝心批,上到枱時,已經好吸引⋯⋯到真正食嘅時候。嘩🤤☺️☺️⋯⋯好好味😋⋯⋯個pizza 加左佢個汁,天衣無縫😎⋯⋯總之一個字,正😄之後,就到里個三文魚意粉,都好食嘅,不過就係正常味道嘅意粉,唔係太特別😅⋯⋯可能因為個pizza 太好食🤣🤣🤣之後我哋兩公婆,快快食完就去急急腳去戲院🎬睇戲🤣我見佢menu有韓式炸雞🍗⋯⋯下次有機會都想試下🤤⋯⋯下次一定會去多次☺️☺️☺️
同老公睇戲🎬前,食一個美味晚餐,慶祝拍拖👫紀念日😻⋯⋯

入到餐廳,睇過menu ,有好多款都好想試🤤

之後我哋兩公婆,快快食完就去急急腳去戲院🎬睇戲🤣

2022-09-13
5 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
紀念日