2022-05-14 258 瀏覽
慶生飯,搞笑地係自己揀餐廳自己book埋枱😅不過亦都好彩自理能力高,唔係都唔知原來有間甘好既餐廳❤入座之後,員工已經溫馨提示,7點前埋單有優惠到落單嗰陣,問店員今日既omakase丼飯有咩,因為驚有d食左會皮膚敏感,店員好nice甘問我有咩唔食,同廚師講聲換第二d俾我嗌左枝野飲,想要隻杯同朋友share試下,當杯黎到既時候,店員已經貼心地加左冰添燒牛舌:厚度同生熟程度都適中鯛魚湯烏冬:鯛魚半生熟既口感一流,湯又好鮮甜Omakase丼飯:正!無得輸!唔係拎普通既sashimi 敷衍食客赤貝刺生:出邊食都要接近1xx仲要唔太新鮮,哩度價錢ok又新鮮真心好有驚喜既一間餐廳!除左食物好食之外,好耐無遇過一間普通餐廳既員工甘高質!佢地好有禮貌,好有態度,你會feel到佢地既好唔係做作出黎,唔係出邊懶高級既日本餐廳求其噏句いらっしゃいませ!係真係由心而發!睇得出佢地都好有熱誠!佢地既貼心同工作態度,令間餐廳多左份活力,作為食客既我都食得特別開心同舒服!一定會再去!

入座之後,員工已經溫馨提示,7點前埋單有優惠

燒牛舌:厚度同生熟程度都適中
鯛魚湯烏冬:鯛魚半生熟既口感一流,湯又好鮮甜