2023-08-10 765 瀏覽
Menu 上既前菜唔太識睇求其咁叫左個大型角仔 ( Empanadas )比想像中好食,唔油膩! 入面係spinach + cheese 食完唔會好滯之後叫左一個pork rib + rib eye勁有驚喜!!2 碟都超級soft , 肉質勁好,個pork rib 一切就骨肉分離,Rib eye 係好juice 好"淋"法國人老闆話佢地個pork rib 係slow cook 左12 個鐘既,佢仲好nice 咁介紹返每碟都有2 個sauce, 黃色既系自家製既Mayo 辣辣地幾好食😋😋飲品叫左杯Chicha Morada , 好似Mulled Wine 咁, 原來係用pineapple 同 green apple 整幾好飲。 老板仲比我地飲左一款個名係google search 好伏既野飲 Agua de Tamarindo, 用豆整既,但出奇地好fresh 仲好飲過本身叫個杯!最後甜品揀左Tres Leches, 3種奶既cake , 好邪惡但不過不失👍🏻👍🏻Overall, 雖然地方細細,但都好warm , 老闆超級nice, 價錢非常對得住d 野食 老闆話佢地既餐廳概念就真係想

Menu 上既前菜唔太識睇
求其咁叫左個大型角仔 ( Empanadas )

之後叫左一個pork rib + rib eye
勁有驚喜!!

老闆話佢地既餐廳概念就真係想比人知道 南美野食其實唔洗食咁貴, 簡簡單單貼地既價錢就食到。

埋單都係700/2 位👍🏻

一定會返去再食