2021-09-18
OMG chicke (將軍澳)星期五夜晚去食,我哋6:30去到,可能仲早就唔使等位,睇完餐牌覺得二人套餐幾抵食就叫咗一份,包左沙律、小食、燒雞、Pizza同嘢飲。份量其實都幾多,兩個人食未必會食得晒。二人套餐 $278🌟沙律🥗有新鮮嘅沙律菜,配上青瓜、車厘茄、橘子,再撈埋酸酸甜甜又開胃嘅沙律醋,幾啱作為開胃前菜。。🌟蒜蓉包🥖有四大塊,喺法包上面塔咗蒜蓉牛油醬,味道好香,啱啱焗出嚟嗰陣法包好香脆,蒜蓉牛油增加左啲鹹香味。。🌟韓式甜辣醬燒雞🍗總共有六件,四件雞全翼同兩件雞髀。係燒完嘅雞件上面咗一層甜辣醬,第一啖食落會覺得甜,甜味過咗之後就會feel到辣。雞肉仲係好嫩滑多汁,呢款燒雞真係好韓式。。🌟巴馬火腿9吋pizza 🍕個Pizza唔係薄批,但個餅皮又唔會好厚,中間嘅部份,醬汁餡料同餅皮嘅比例差唔多,比起厚批食落更加滿足。。🌟熱檸茶、凍檸水🍋。📍將軍澳澳南海岸唐俊街23號MONTEREY Place 地下G23A號舖
二人套餐 $278
🌟沙律🥗