2023-08-27
位於西灣河海旁一帶都有唔少好野食~今次發掘到一間勁高質既西餐廳🤩餐廳星期一至五都會有唔同既優惠,我哋星期四既優惠系$148既Burger Combo,有齊Burger、薯條、一杯Baby size既啤酒。🌸Beef Burger Combo(⭐️推薦)|$148跟餐有杯Baby size既啤酒,系香港「友」手工啤。薯條系類似炸魚既炸法,好酥脆。Burger既牛肉可以簡熟度,勁juicy,一路食一路滴汁🤣 入而仲有蛋、煙肉、洋蔥、蕃茄、生菜同芝士,口感同味道都夠晒豐富,特別系洋蔥令到成個burger更香口。🌸Crispy Calamari|$138炸魷魚筒,外皮似薯皮既脆,配青檸醬好清新。🌸Pork Belly Taco|$48🌸Scallop Taco|$48兩款Taco都有驚喜,雖然系mini size但配料勁豐富,有牛油果醬、蕃茄沙沙、墨西哥辣椒醬,辣度只系微辣,唔食得辣都唔洗驚😉腩肉同帶子肉分別都好多,系食完好滿足既Taco。🌸Tiramisu|$88好濃厚軟滑既Tiramisu,咖啡味香濃。🌸Corona|$58
🌸Beef Burger Combo(⭐️推薦)|$148
🌸Crispy Calamari|$138
炸魷魚筒,外皮似薯皮既脆,配青檸醬好清新。
🌸Pork Belly Taco|$48
🌸Scallop Taco|$48
🌸Tiramisu|$88
好濃厚軟滑既Tiramisu,咖啡味香濃。
🌸Corona|$58