2021-04-10
今晚同家人chill 下兩大兩小,都要等下位既去到點左二人餐,因為好多食評都話大件抵食,所以唔敢要叫其他野住。先講食物:餐湯: 南瓜湯,唔錯,但溫度未夠熱 菌湯,加錢但抵,因為夠熱,味道未算好濃,但我幾鐘意頭盤: Parma ham 士多啤梨沙律,唔錯,份 量兩人夠哂芝士薯條: 味比較淡但份量好夠😅食半碟都有6成飽主菜: 蟹肉帶子risotto, 超愛👍🏻 意外係熱到辣嘴,味道剛剛好,食到蟹肉香味,唔會好漏但味道好夠,有三粒帶子,肉眼都見到啲蟹肉😍安格斯牛扒, 半成熟,肉質夠juicy, 熟度剛好, 佢個汁好食,啲配菜好好鮮甜甜品: 雲呢拿雪糕配朱古力brownie, 大愛呀, brownie唔會死實的甜,有口感,配上雲呢拿雪糕,食哂成個都唔會厭,一冷一熱,個刻會好想係brownie 冷卻前k.o. 成碟再黎講服務: 服務員都有愛心同耐性,仔仔因要等枱,先去左了不起買飲品,到餐廳,我同佢講不如留屋企先飲,因為係人地餐廳飲出面飲品唔太尊重,一係你問過餐廳姐姐先佢問完,雖然姐姐比,但佢知道唔係咁好,都唔敢飲,姐姐見佢咁悶悶不樂,主動請佢飲凍檸水。好有愛心🙏🏻🙏🏻除此,仲提會顧及問下小搞朋友
兩大兩小,都要等下位既
去到
先講食物:
餐湯: 南瓜湯,唔錯,但溫度未夠熱
菌湯,加錢但抵,因為夠熱,味道未算好濃,但我幾鐘意
頭盤: Parma ham 士多啤梨沙律,唔錯,份
量兩人夠哂
芝士薯條: 味比較淡但份量好夠😅食半碟都有6成飽
再黎講服務:
除此,仲提會顧及問下小搞朋友要咩餐具,要否特別點菜等。
今晚好滿足好回味呀👍🏻👍🏻