2020-10-31 30 瀏覽
同朋友喺銅鑼灣行完sogo,諗住喺附近搵間黃店醫下肚,無意中發現咗呢間小店,入面見到好多可愛的連豬~💛🌟蟹肉咸蛋黃意粉 $98呢個意粉應該可以話係呢間餐廳嘅熱門菜,見到餐廳入面好多食客都有叫,我地都跟住試下😂原本擔心咸蛋黃同意粉加埋一齊會好咸同乾爭爭,點知食落味道剛好,咸蛋黃味道好香,我同朋友兩個秒清!🌟巴馬火腿火箭菜pizza $88不嬲唔太鍾意食pizza嘅我,從來同朋友share都只係會淺嘗食一忽仔,但今次自己都食咗半個😂 Parma ham同pizza竟然出奇地夾,薄餅邊個質感有少少似威化餅,非常香脆,比起意粉呢個pizza更有驚喜,仲平啲啲,值得一試🌟牛油果乳酸沙冰$42 + 香蕉朱古力牛奶$42如果大家有機會經過呢間cafe,不妨去試下,刺激黃色經濟圈之餘又有好嘢食飽肚🤤📍銅鑼灣希雲街地下12號

🌟蟹肉咸蛋黃意粉 $98

🌟巴馬火腿火箭菜pizza $88