2021-09-08 43 瀏覽
講到漢堡包,成日都食快餐店,有時候都想食啲高質嘅漢堡包!講到高質嘅漢堡包,我朋友就介紹咗呢一間喺佐敦嘅burger lab!😊呢間小店望落去幾有特色,而且價錢一啲都唔貴,所以就入咗去試吓!!叫咗一個烤大菇漢堡,多數見到有大姑嘅漢堡都會好想試吓!因為呢個Juice嘅口感同埋質感絕對唔會比牛肉輸蝕!而且亦都非常適合一個素食者!😍😍❤️呢度嘅漢堡包,成個包嘅口感好好,而且非常香!再加上呢個蛋糕真係好多汁,而且咬落去好彈牙!配合埋啲生菜同埋醬汁一齊食,真係食得好滋味好過癮!另外仲叫咗一份雞翼,呢個雞翼亦都做得好出色,由呢度特製嘅醬汁再加埋烤得啱啱好!用雞翼做小食嘅配搭真係冇得輸!