2021-10-24
週末去吓西貢,無訂枱嘅話,好多好嘅餐廳都滿晒,食唔到飯 本來餐廳都已經滿晒,冇晒枱。建議同老闆講有位打俾我,先至可以有一張枱食飯等咗唔使半個鐘,有電話來,即刻返去食飯要咗一個 baby back ribs $218- 正常味道,煮到舊肉都好林,再加埋有薯條🍟,都係正常餐驚喜就係個蒜香蜆肉意粉🍝-天氣啱啱變冷,得10幾度,意粉上嚟嗰陣時熱辣辣,蒜蓉炒到好香,加上有少少辣辣地,食落去好暖胃 -份量都算大,兩個人share可以每人有兩碗-有好多蒜頭🧄喜歡食蒜頭嘅人,一定會特別喜愛個意粉係跟餐嗌,$258 有例湯- 西蘭花湯🥣, 餐飲 ,同埋甜品🍮甜品- Crème brûlée , 唔係好甜, 讚 注意⚠️ 餐廳出邊可以比帶寵物嘅人士坐。 如果你本身驚寵物嘅,就最好唔好坐出邊。因為有時小動物見到其他小動物經過,會好興奮咁「汪」 一聲打招呼🙋🏻, 你食食吓飯就會被嚇親。總結: 兩個人,一個跟餐,一個散嗌,再加多個啤酒每人$280。環境同埋高質嘢食,值得推介
等咗唔使半個鐘,有電話來,即刻返去食飯
要咗一個 baby back ribs $218
- 正常味道,煮到舊肉都好林,再加埋有薯條🍟,都係正常餐
驚喜就係個蒜香蜆肉意粉🍝
-份量都算大,兩個人share可以每人有兩碗
-有好多蒜頭🧄喜歡食蒜頭嘅人,一定會特別喜愛
甜品- Crème brûlée , 唔係好甜, 讚