2024-03-13 781 瀏覽
黎呢度食lunch set,叫左一個牛油果芝士韓式炒野菌漢堡同韓式醬炒野菌糙米意大利飯。漢堡 $118賣相十分靚,夠大份好足料,仲有條天婦羅青辣椒係面。味道以素菜漢堡來説好好味。意大利飯 $128菇仲多過飯,採用左5種菇,全部都好新鮮,翠玉瓜炒得恰到好處,不會太軟。意大利飯亦都好有口感,不太軟或硬。套餐包括的前菜有田園沙律或南瓜湯揀,沙律比起平時其他同類西餐或fusion餐廳有較特別沙律醋同有多啲唔同種類的蔬菜。南瓜湯就有點過甜,同差左啲鹽。套餐飲品除左可以揀普通的咖啡或茶仲有latte,唔洗加錢。拉花好靚,咖啡質素好,好好飲。服務方面,覺得佢哋唔會主動offer 清水,胡椒粉,咖啡糖等,要問先知道客人有呢啲需要,但係服務有基本禮儀。環境方面,不錯,尤其是坐半圓卡位可以望住户外環境很舒適。座位亦唔逼,唔會太聽到隔離枱的聲音。
漢堡 $118
牛油果芝士韓式炒野菌漢堡