2022-05-12
聽聞 呢間好難Book位,好彩朋友有熟人book佐食lunch.1-2前菜,炸蝦仔同魷魚,魚生片。蝦仔值得讚下,雖然細細隻,但咬落係有肉,炸得岩岩好,好香脆👍3. 赤貝,够鮮甜,師傅遞俾我前拍佐下,話口感會再好啲,見到佢欲緊🙈4-5,7-8 新鮮又係季節,好味6. 酥炸仙貝,好食,脆脆地又鮮甜👍9. 好大隻雞翼,師傅話係鬥雞啲雞翼,所以特別大隻,皮脆內嫩,呢隻雞鬥輸佐🥺10. 海膽,呢個一入口大家都驚呼,實在太好味,第一次食以天婦羅紫菜底嘅,一起咬落口感超正,海膽好多又鮮甜甘甘地👍👍👍其他都係正常發揮,其實只要够新鮮再岩好季節嘅都唔會差,加分嘅就要睇師傅點加工件魚生令佢再好味。啲壽司飯口感都幾好,唔太識揸筷子嘅我夾起都唔散😂全部14-16件壽司,另加凍豆腐,麵豉湯,沙律,甜品,咖啡,食得好飽好飽😋Omakase 本黎就唔會平,呢間係稍貴,但絕對值得食😊服務都好好,唔知係咪熟先咁好服務喇🫣
4-5,7-8 新鮮又係季節,好味
6. 酥炸仙貝,好食,脆脆地又鮮甜👍
啲壽司飯口感都幾好,唔太識揸筷子嘅我夾起都唔散😂