2023-04-24 563 瀏覽
鐘意食鑊氣小炒嘅我 今次同朋友去左二號廚房😉 除左價錢親民之外 食物質素都好高 環境仲好適合一大班人一齊食飯添🤣🍀黃金魚皮鹹蛋黃味道好濃郁 口感酥脆 同平時食到嘅魚皮比較 真係好吾同 好有驚喜🫣 🍀黑椒脆皮鹹豬手另一樣有驚喜嘅菜式 鹹豬手軟嫩嘅程度係一夾就拆得開 完全估吾到🤩 同時間肉質保持到一定口感 有嚼勁 軟硬口感恰到好處🥰🍀蒜片牛柳粒牛柳粒好軟嫩 烹調時間控制得好好👍🏽 食落有肉汁 牛肉味香濃 加上蒜片香味 食落更開胃🤤🍀酥炸珍珠蠔見到個下心入面諗左句 啲珍珠蠔係咪吾洗錢 點解可以多到咁😂 份量多到兩個人係食吾晒 可以大大啖咁放落口😋 蠔好酥脆 口感同味道都香口 配飯定係啤酒都好夾😍🍀沙嗲金菇肥牛煲沙嗲味道濃郁 粉絲份量超級多 吸晒沙嗲味道好香濃😉 肥牛嘅份量就吾算多 但有咁多好野食 少啲肥牛都冇所謂啦😤

🍀黃金魚皮

🍀黑椒脆皮鹹豬手