2020-11-06 434 瀏覽
好朋友結婚食派貼飯,book左呢間餐黎試試;等左5分鐘到就有得入座,餐廳職員好細心,知道我地第一次黎耐心咁介紹餐廳有咩特色美食值得一試,佢地態度殷勤風趣,超Helpful😊我地4個人叫左1個頭盤、2個小食、3個主菜、最後再黎多個小食拼盤老闆好好人、好大方,叫我地like 社交平台 page, 我地都未like好,就即時送咗四杯凍飲俾我地~係我哋傾緊計嘅時候,咁啱俾佢見到我朋友派貼,又走過來送咗一大支靚靚韓國搓手液俾我朋友賀佢結婚之喜好窩心黃金薯條略欠乾身,如果再乾身多少少就100分啦黃金雞翼同預期中一樣好食鹹蛋黃好夠份量,外皮炸得夠脆,裏面仲係好多汁好滑,炸得啱啱好而我覺得最有驚喜同最鍾意係 牛油果蟹肉沙律,冇諗過呢個價錢有咁大嘅份量而最令我驚喜ge係原本 平凡嘅蟹肉牛油果蓉沙律,遇上Wasabi醬之後本來個種霸道嘅攻鼻,係加上最底層西瓜嘅清新後竟然出奇地合拍幾樣風馬牛不相關嘅食材一啲都唔維和,層次豐富得黎各具特色,又不失和諧超驚喜100分至於小牛排肉味濃郁、厚度適中,煎得剛好;亦好喜歡佢用上菇菌類做配菜,而薯蓉亦配搭得剛剛好,口感不會太膩,你會想多食幾口另外仲有一個帶子意粉、蝦汁海鮮

好窩心

黃金薯條略欠乾身,如果再乾身多少少就100分啦

黃金薯條

黃金雞翼同預期中一樣好食
鹹蛋黃好夠份量,外皮炸得夠脆,裏面仲係好多汁好
滑,炸得啱啱好

黃金雞翼

超驚喜
100分

法國牛油果蓉蟹肉芥末沙律

頂級小牛排

另外仲有一個帶子意粉、蝦汁海鮮燉飯同埋小食拼盤
但係我哋之後掛住傾偈唔記得影相

最後拍照留念時老闆仲主動幫我地較角度,要求仲高過我地

整體餐廳服務水準好好,對客人殷勤、環境裝修特別、菜式有驚喜!下次會再嚟幫襯

2020-10-30
10 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
紀念日