2013-05-06
睇左咁耐 鐘意都要寫哩間食過幾次 都唔錯 但今次比佢個雞泡魚干激發左我上黎寫番篇野首先當然食左丸先啦講起丸 佢D丸比起出面唔會燒到干哂 個醫都幾好娃娃菜就一定要試下 其實燒菜無咩咁特別 只要用心就好味 因為老細會好細心張D醬汁搽滿哂係D菜度 唔似出面揚兩揚 一定浸落去喊得濟老細再黎個新產品 日式餃子 泡菜餃子 同小肉包老實講 燒餃子就真係無乜特別 但燒得幾香口但個小肉包就真係有特別 特別多汁.... 一咬就噴到成枱係 唔係誇張 所以大家小心!!中場就緊係黎肉類啦!!所有肉類一食就知係有掩過 唔會一陣雪味我本人鐘意既當然係牛柳啦 唔會只靠出面既味粉 係肉入面都有味道個雞軟骨都係 食落口除左爽脆 因為有少少膏 所以特別甘香之後黎個茄子今次唔知係唔係蒜多得濟 有少少"拿"口醬油就少左d 味道淡左少少但老闆好細心 會介到細細舊比我主角當然最後出場以為我每次都會叫既係燒魷魚因為佢既魷魚係比出面果d厚身燒完耐左都唔會干哂硬哂因為厚身 食落去會比較香魷魚味同淋d 唔似出面食"干屍"咁當我以為完既時候 老闆居然拿出一塊 雞泡魚干
睇左咁耐 鐘意都要寫
但老闆好細心 會介到細細舊比我
以為我每次都會叫既係燒魷魚
因為佢既魷魚係比出面果d厚身燒完耐左都唔會干哂硬哂
因為厚身 食落去會比較香魷魚味同淋d 唔似出面食"干屍"咁
仲話包我有驚起 我心諗雞泡魚干姐 咪又係咁 出面成街都係啦 有幾勁姐
當我想放入口時 老闆話仲有個獨門醬汁 我點一點 fing一fing 放入口
Ooooooooooooooooooo 好過隱 醬汁應該由主要既WASABE 酸酸地 又有甜甜地 又辣辣地幾種醬溝埋一齊
我好耐都未試過食野有驚起 哩個我推薦大家要一試!!