2019-06-27 463 瀏覽
又嚟到禾輋,好耐無食過烏頭, $78 套餐有飯有湯, 於是入去了.餐廳好大, 有卡位, 有圓檯, 有方檯, 適合唔同人數組合. 裝修都有特色, 木檯椅配深色的金屬間格, 有cyber feel.落單時, 侍應提示蒸魚會等耐一點, 我便安心玩手機了. 由於心裡預期會耐, 所以當食物來時, 又沒覺得等了很耐. 條魚意想不到的大, 好彩我真係好中意食魚, 同埋一啲腥味泥味都無, 反而擔心咁大條有無部分位置唔熟, 又好好喎無發現. 條魚賣相一流, 平時見啲魚係側身上碟, 呢度係好似魚在水中游, 汁就如水般, 屋邨餐廳有咁好的水準, 值得讃賞! 味道呢, 咸檸檬不夠出, 汁可以濃一點.套餐嘅湯, 又有驚喜, 係原煲(小)上, 湯料有沙參玉竹紅棗瘦肉, 全部煲得好”林”好出味, 飲完覺得好潤.呢個價錢, 咁嘅份量同質素, 感覺好超值!

呢個價錢, 咁嘅份量同質素, 感覺好超值!