餐廳: 銀龍咖啡茶座
資訊:

2019-07-06 7409 瀏覽
店舖係最簡約的舊式茶室, 鋪面唔大, 職員唔多, 不過都好有禮貌, 落單時職員已講明由於太多單, 所以要花多少少時間等候。最值得推介嘅係馬拉盞撈麵; 芒果布甸同埋香茅檸檬蜜糖特飲!馬拉盞撈麵味道好特別~ 可以揀餸, 不過都係一般嘅,腸仔,餐肉,煙肉, 雞蛋, 叉燒等等芒果布甸好多芒果肉亦都好香嘅芒果味~香茅檸檬蜜糖特飲好清新, 味道幾好~至於佢話最出名嘅奶茶我就覺得淡味少少, 但就好滑, 另外佢另一主打:腐乳西多士 就冇試, 因為本人對腐乳麻麻地
最值得推介嘅係馬拉盞撈麵; 芒果布甸同埋香茅檸檬蜜糖特飲!
芒果布甸好多芒果肉亦都好香嘅芒果味~
香茅檸檬蜜糖特飲好清新, 味道幾好~
2019-07-06
  • 馬拉盞撈麵