2020-12-04 273 瀏覽
見到佢好多save同like,就好想試下佢啲拉麵!果然無令人失望,佢啲拉麵好高質!尤其湯底,一流🤣特盛叉燒味玉伊勢海老豚骨拉麵 $100好正!個湯底好足料,上面仲有一層蝦油,將鮮味再提升一個層次!啲湯係好濃,好潔tat tat,好湯人士一定鐘意!叉燒有4大塊,佢上之前用火再燒下佢,所以有少少燒烤味!而且肥肉又唔會太膩,數一數二好食嘅叉燒🤭個溏心蛋好入味!性價比高,4塊叉燒不得了!!味玉法式鴨胸蜆貝湯 $82(小食套餐,包前菜,小食,飲品+$38)佢配有柚子鹽同黑松露醬,心諗咩配搭😂店員教我地可以mix 湯底,好喇試下喇🤣跟住好似分子料理咁,變成好鮮嘅蜆貝湯!好重蜆貝味,而且好清!好神奇,黑松露味淨番好少!鴨胸都好好食,第一啖覺得有少少un,不過之後再咬就覺得好咬口(當然叉燒正啲🙈)小食叫咗啤酒炸雞正!好厚肉個雞髀仔,啖啖肉,而且係少有嘅入味,平時食炸雞,炸粉多過雞味,今次明顯雞係有做工夫!好食😋前菜叫咗柚子蓮藕都幾refreshing!!而柚子味係有,所以好清新!

特盛叉燒味玉伊勢海老豚骨拉麵 $100

小食叫咗啤酒炸雞

前菜叫咗柚子蓮藕
都幾refreshing!!而柚子味係有,所以好清新!
  • 叉燒溏心蛋伊勢海老豚骨湯拉麵