2022-11-04 384 瀏覽
都有一段時間唔記得寫食評了,最近開始又用返網上訂座服務,朋友準備離開香港,專登諗住約佢一個靚嘅打卡地點(高層望風景)食餐靚靚下午茶,上網睇咗好耐,結果就揀咗呢間餐廳,咁啱呢個app同佢做緊預先買下午茶coupon優惠套餐,就順便買埋了。餐廳收到Booking之後好快已經打電話同我confirm,有禮貌亦都詳盡解釋,都覺得幾滿意!到今日去到,雖然lobby同上𨋢嘅感覺到麻麻(純粹酒店格局感覺),但係坐低咗喺餐廳後,侍應詳盡嘅解說,同埋細心嘅跟進我哋飲咩,當嘢食送到埋嚟嘅時候主動問我哋影唔影相,咁啱因為我朋友生日,我預先喺電話安排咗生日甜品。當侍應送埋嚟嘅時候,個生日甜品好靚🦋,而餐廳經理都走埋嚟同我朋友講生日快樂!真係好賓至如歸嘅感覺!到下午茶set送上,我哋每一件小食都覺得好好味,馬卡龍不太甜,朱古力好濃,所有熱食嚟到啱啱好+好味所以當入咗餐廳之後嘅用餐,口感係非常好臨走前經理仲同我哋講,下次可以選址室外(因為我哋啱啱打完風之後嗰日上去)風景更靚,所以今次嘅用餐係有驚喜嘅!期待下次試埋另一set下午茶
所以當入咗餐廳之後嘅用餐,口感係非常好
2022-11-03
慶祝紀念